U kunt bij ons wonen met een tijdelijke of langdurige indicatie. Zowel Psychogeriatrie ( PG) als somatiek, met of zonder behandeling.
Wij hebben verschillende (grootte van) appartementen in Avondlicht. Het maakt niet uit onder welk regime u bij ons woont. Ook al verandert de financiering, u kunt blijven wonen in uw appartement. Alleen indien u gedurende uw verblijf een indicatie krijgt voor Psychogeriatrische zorg zult  u gaan verhuizen naar onze andere locatie, Perengaarde ( mits daar op dat moment een kamer beschikbaar is).
Uiteraard bestaat de mogelijkheid om als u dit wenst in een ander appartement te gaan wonen in geval er een appartement vrij komt.
Wij bieden ook diverse mogelijkheden voor echtparen om bij ons te wonen. U kunt er bv beiden voor kiezen om uw eigen appartement te bewonen, maar er zijn ook mogelijkheden om 1 appartement in te richten als gezamenlijke slaapkamer en 1 als gezamenlijke woonkamer.
Daarnaast beschikken wij sinds de zomer van 2020 over acht tweepersoons appartementen voor echtparen, met een aparte slaapkamer en woonkamer.
Wij bieden deze mogelijkheden graag aan.